Zaakwaarnemer Leon Polderman

De zaakwaarnemer bij Sportmen International is Leon Polderman. Leon Polderman de geboren Bergenaar en zeker geen onbekende in de wereld van sporters. Leon heeft een profcarrière als voetballer achter de rug bij diverse voetbalclubs. Ook als scout van nieuw aanstormend talent was hij vaak te vinden langs de lijn bij diverse amateurclubs. Zijn werk als scout heeft hem een neus gegeven voor kwaliteit en talent in aanstormende topsporters.

Helaas werd Leon door een ernstige blessure gedwongen zijn voetbalschoenen vroegtijdig aan de wilgen te hangen. Maar het spel van de sporter is hem altijd blijven fascineren.

Tijdens een stage binnen de hockeywereld heeft Leon veel verbeterpunten gezien die niet alleen in de voetbalsport toepasbaar kunnen zijn maar ook in andere sporten een waarde hebben. Ook in het bedrijfsleven heeft hij de nodige kennis en ervaringen opgedaan op het vlak van kwaliteitsmanagement en crisismanagement. Ook deze opgedane kennis zorgen ervoor dat Leon snel zaken doorziet en direct kan anticiperen op de ontstane situatie.

Deze opgedane kennis en ervaringen met een mooi woord ‘skills’ komen niet alleen van pas in het dagelijks leven maar zijn ook perfect toepasbaar in de sportwereld en de wereld van de sporter. Dankzij deze skills kan Leon sporters maximaal begeleiden zowel tijdens hun loopbaan als topsporter als daarna in “life after sport”.

Het credo van Leon luidt: “Wat je afspreekt kom je ook na!

Wil jij ook als topsporter deel uitmaken van een professionele organisatie en begeleid worden door een talentvolle zaakwaarnemer zoals Leon Polderman?

Vul dan het contactformulier in en maak van ons succes ook jouw sportieve succes.


Leon Polderman